Tidligere elever hos Den Gule Flyver

En god skolegang er uvurderlig. Mens vi er børn, fylder den størstedelen af vores hverdag. Som voksen er det ideelt, hvis vi kan se tilbage og tænke: Min skolegang hjalp mig videre i livet.

Hos Den Gule Flyver arbejder vi for, at hjælpe børn videre hver dag. Her kan du læse hvad nogle af vores tidligere elever har oplevet.

Jeg havde opgivet livet på en eller anden måde og var ligeglad med det hele. Det gjorde en forskel, at jeg fik muligheden for at afslutte min 9. Klasse på Den Gule Flyver.

Jeg kunne ikke have ønsket en bedre måde at have fået hjælp til at realisere den drøm. Og den drøm jeg havde om at starte på gymnasiet, hvilket jeg også gjorde efterfølgende. Jeg afsluttede min 9. klasse med topkarakterer i stort set alt, og der fik jeg en følelse af, at alt gik op i en højere enhed. Alt det, jeg havde arbejdet hårdt for og var blevet hjulpet med, lykkedes.

Læs resten af Magnus' historie

Magnuscaféindehaver

Jeg tror ikke, jeg havde været her på pædagogseminariet i dag, hvis jeg ikke havde været på flyveren – jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg ville have været i dag.

Og jeg tænker stadig rigtigt meget over, hvordan man gjorde tingene på Flyveren og bruger det i min uddannelse i dag – Flyveren kører hele tiden rundt i hovedet på mig, når jeg tænker fagligt.

Læs resten af Arams historie

AramUddannet pædagog

Skolen gjorde en stor forskel i forhold til overhovedet at få færdiggjort 9. Klasse – havde det ikke været for skolen, havde jeg nok ikke fået den.

Grunden til at jeg lyttede til dem var, at de kom ned på mit niveau og talte til mig, så jeg kunne forstå det – også som 15-årig. De kom ikke med en voksentale, men talte til os så vi forstod, hvad de mente. På sigt blev det til råd, jeg kunne bruge til at reflektere over fx at styre mit temperament, også længe efter jeg var gået ud af skolen.

Læs resten af Khaleds historie

KhaledUddannet murer

Det var første gang i rigtigt lang tid, at jeg fik en succesoplevelse, fik følelsen af at jeg var god til noget. Jeg begyndte at få en tro på at jeg kunne noget. At få en oplevelse af at føre noget til dørs og ikke stoppe, når det bliver svært.

Og at der bliver fulgt op på en, holdt fast i en, selvom man har en dårlig periode, hvor man ikke kommer så meget i skole, er der stadig kontakt og nogen, der prøver at få en i skole.

Læs resten af Nikolines historie

NikolineHF studerende

Noget af det særlige ved DGF for mig var også, at jeg lærte mig selv bedre at kende. Ved at skolen tog os ud og lod os opleve forskellige ting – fx at komme ud og spille fodbold – fandt jeg ud af, at det kunne jeg faktisk godt lide. Træning – det havde jeg aldrig prøvet, men da jeg startede med en af pædagogerne, blev jeg glad for det.

Og cykling, som jeg er blevet meget glad for, det tror jeg kommer sig af, at en af pædagogerne som boede i nærheden af mig, kom og hentede mig om morgenen for at få mig med i skole, og så tog vi den lange tur fra Glostrup til Nørrebro på cykel. Jeg havde aldrig cyklet så langt før, men sidenhen begyndte jeg at cykle som hobby.

Læs resten af Patricks historie

Patrickstudent fra HHX, Niels Brocks handelsgymnasium juni 2017