I Den Gule Flyver bliver elever og forældre hver dag mødt af uddannede lærere, pædagoger og medhjælpere. En gruppe, som består af forholdsvis nyansatte og ansatte, der har været en del af Den Gule Flyver i mange år. Det betyder, at vi hver dag kombinerer erfaring og nye ideer – til gavn for vores elever.

Vores sekretær står for en række praktiske opgaver og hver dag sørger vores rengøringspersonale for, at vi har dejlige rammer at møde op i. Derudover har vi en advokat og en UU-vejleder tilknyttet, ligesom skolen har sin egen kok, som laver lækker morgenmad og frokost til elever og ansatte i Den Gule Flyver hver dag.

Ledelsen, lærere og pædagoger modtager fast supervision og efteruddannelse. Den Gule Flyvers psykolog varetager supervisionen af lærere og pædagoger og tilbyder herudover blandt andet samtaleforløb til elever og forældre.